Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Marire buze, tratamente antirid: ce trebuie sa stiti despre produsele de umplere cutanata (filere)

Tratamentele estetice cu materiale injectabile de umplere a ridurilor va pot reda un aspect mai tineresc cu doar o parte din costurile unui lifting facial traditional. Cele mai multe astfel de produse vor umple liniile fine si ridurile in mai putin de 30 de minute, cu rezultate care pot dura de la 4 luni pana la mai mult de un an.

Agentii de umplere antirid injectabili, spre deosebire de preparatele injectabile cu botox care relaxeaza muschiul sub riduri, umplu linia ridurilor sau o anumita zona, cu un amestec de mai multe substante diferite.

Filerele de umplutura dermice pot fi de asemenea folosite pentru a conferi volum in zonele fetei acolo unde este necesar, pentru tonifiere si ridicare a obrajilor, reconturare a fetei, pentru marire buze.

Unul din cele mai solicitate tratamente de umplere cutanata la noi in tara este procedura de marire buze. Tratamentul este rapid si usor, iar clientele sunt foarte multumite de rezultate.

Nu orice filere de umplere sunt potrivite pentru orice tip de rid. Cele mai mici riscuri si cele mai bune rezultate se obtin prin utilizarea corecta a filerelor potrivite care pot fi diferite pentru marire buze sau pentru cearcane.. De aceea, este indicat ca aceasta procedura estetica sa fie facuta de un medic chirurg estetician  calificat si cu experienta.

Produse de umplere antirid pe baza de acid hialuronic

Cele mai populare filere de umplere sunt cele pe baza de acid hialuronic. Efectele secundare sunt rare, pot include roseata, umflaturi si vanatai la locul de injectare.

Durata rezultatelor variaza de la cateva luni la peste un an sau doi. Unele cercetari arata ca injectarile repetate pot ajuta la stimularea productiei naturale proprii de colagen a organismului. Totodata ajuta la reducerea numarului de linii fine si a ridurilor, iar cu timpul se poate reduce  frecventa tratamentului estetic de umplere pentru a obtine acelasi aspect.

In cazul altor materiale de umplere cutanata, multi cred ca rezultatele sunt mai naturale.

Produse de umplere autologe

Grasimea este cea mai frecvent utilizata substanta din aceasta categorie. Propria grasime este indepartata chirurgical din coapse, fese, sau abdomen, tratata, apoi injectata. Sunt necesare doua proceduri (una pentru a indeparta grasimea si alta pentru a o injecta), iar ambele pot fi efectuate intr-o singura sedinta. Etapele suplimentare de purificare a grasimii, efectuate in laborator pot fi costisitoare si consumatoare de timp. Rezultatele pot fi semi-permanente, cu toate ca, in timp, ar mai putea fi necesare alte serii de injectii.

Injectii cu plasma bogata in trombocite („liftingul vampir”) sunt un alt tip de umplere antirid autologa. Sangele este extras din vena, tratat, apoi injectat in zona care trebuie tratata. Efectele pot dura intre 12 si 18 luni.

Riscurile sunt similare cu ale altor materiale de umplere a ridurilor, inclusiv echimoze, roseata si umflare la locul de injectare.

Produsele de umplere cutanata sunt printre cele mai sigure proceduri estetice utilizate in prezent. Iata ce puteti face dumneavoastra pentru a ajuta la obtinerea unui tratament cat mai sigur:

Tratamentele cu materiale de umplere antirid trebuie sa fie facute intr-un cadru medical, cu instrumente sterile. Tratamentele realizate in hoteluri, spa-uri, sau statiuni, nu sunt realizate in medii medicale, indiferent de cine le face.

Nu folositi materiale de umplere cutanata injectabile provenite din surse externe cabinetului unui medic. Puneti intrebari medicului dumneavoastra despre prodedura de umplere a ridurilor, precum si despre materialele si dispozitivele folosite. In cazul in care medicul nu va da aceste informatii, va recomandam sa nu apelati la acesta pentru efectuarea procedurii estetice.

Utilizati creme de protectie solara zilnic, pentru a ajuta la mentinerea materialului de umplutura si pentru a va proteja pielea de modificarile de pigmentare datorate micilor inflamatii de dupa efectuarea tratamentului.

Share this post

Lasă un răspuns