Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00

Mezoterapie anticelulitica

nechirurgicale

Introducere

Mezoterapia este un tratament medical simplu, care consta in microinjectii, prin care diverse substante cu rol terapeutic se introduc in mezoderm (stratul cel mai activ al tegumentului), exact la nivelul regiunii care trebuie tratata. Aceasta tehnica relativ recenta a fost „inventata” si dezvoltata de un medic francez in urma cu aproximativ 60 de ani. Injectiile se pot efectua cu ajutorul unei seringi obisnuite, de unica folosinta (acul este foarte subtire si poate avea o lungime de 4-12 mm), sau cu un injector electronic, care dozeaza precis substanta. Dozele sunt mici iar procedura trebuie repetata periodic.

Sunt un candidat bun pentru aceasta procedura?

Mezoterapia se adreseaza tuturor grupelor de varsta, pentru remedierea celulitei si reducerea grasimii localizate, contraindicatiile ei majore fiind: sarcina, colagenozele, infectiile cutanate, alergiile si tulburarile de coagulare.

In ce consta procedura?

Se injecteaza o cantitate maxima de ingredienti activi raspanditi in zona tratabila, o parte din celulele de grasime sunt distruse si eliminate de organism. Ingredientii activi asigura cresterea fluxului de sange si de aceea sunt foarte eficienti atunci cand se discuta combaterea celulitei. In plus poate fi eficienta in indepartarea depozitelor adipoase localizate.

Important! Desi pare o metoda terapeutica simplu de aplicat, este preferabil sa apelati la un chirurg plastician decat la o cosmeticiana pentru siguranta dumneavoastra!

Metoda necesita aplicarea unei creme anestezice pe zona tratata. Activitatea poate fi reluata imediat.

Cand se vad rezultatele?

Imediat dupa tratament pot aparea roseata sau mici vanatai care vor disparea in cateva zile. Se recomanda evitarea dusurilor fierbinti si exercitiul fizic in prima zi, cat si evitarea hainelor mulate pe zonele tratate.

Rezultatele sunt vizibile dupa minim 4 sedinte de tratament, mezoterapia fiind una din cele mai eficiente masuri in cambaterea si prevenirea celulitei.