Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00

Tratamente nechirurgicale

nechirurgicale

In ultimii ani, tratamentele neinvazive, injectabile au luat o amploare fara precedent. Daca nu doriti sa apelati la metoda chirurgicala, aceste tratamente injectabile care implica riscuri mult mai mici si rezultate imediate sunt o solutie eficienta pentru obtinerea unui aspect mai proaspat, intinerit al chipului.

Cele mai utilizate tratamente estetice nechirurgicale sunt cele care implica utilizarea toxinei botulinice si a acidului hialuronic adminístrate injectabil.

Injectii cu toxina botulinica de tip A pentru eliminarea ridurilor de expresie din zona faciala superioara (ridurile fruntii, zona intersprancenoasa, coltul ochilor – „laba gastei”), zona faciala inferioara (ridurile periorale, coltul gurii, zona barbiei) si in zona gatului.

1. Ridurile fruntii
2. Ridurile glabelare (Intersprancenoase)
3. Ridurile din coltul ochilor („laba gastei”)
4. Riduri periorale (Riduri verticale ale gurii)
5. Coltul gurii (Comisuri orale)
6. Ridurile barbiei
7. Ridurile gatului

Injectiile cu toxina botulinica de tip A ( injectii Botox ) sunt folosite si pentru tratamentul transpiratiei excesive (hiperhidroza) – axile, palme, talpi.

Cele mai utilizate tratamente estetice nechirurgicale sunt cele care implica utilizarea toxinei botulinice si a acidului hialuronic adminístrate injectabil.

Injectii cu substante pe baza de acid hialuronic (filere), biodegradabile si lent resorbabile, pentru umplerea ridurilor statice (liniile fine, ridurile si cutele fetei, gatului, decolteului, partea dorsala a mainii), marire (buze, obraji, barbie), corectare sau conturare, stergerea cearcanelor.

1. Ridurile fruntii
2. Ridurile glabelare (Intersprancenoase)
3. Volum obraz
4. Riduri nasolabiale
5. Ridurile periorale (Riduri verticale ale gurii)
6. Contur buze
7. Volum buze
8. Ridurile marionetei
9. Coltul gurii (comisuri orale)
10. Volum barbie si falci

In site marirea buzelor si tratamentul ridurilor cu acid hialuronic sunt prezentate separat.

O alta metoda nechirurgicala care a luat amploare in ultimii ani este mezoterapia, atat la nivelul fetei – mezoterapia de intinerire cat si pentru corp, mezoterapia anticelulitica.

In acest capitol sunt tratate de asemenea: