Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Tendintele pentru 2017 in chirurgia estetica si plastica

An de an toate marile asociatii din domeniul chirugiei estetice si plastice isi prezinta statisticile in mass-media. Bloggeri, reviste de profil si talk show-uri TV se intrec in a prelua si prezenta aceste cifre. Statisticile, care se bazeaza pe rezultatele din anul anterior, ne arata care sunt procedurile cu trend ascendent, cele care se mentin, precum si cele care ale caror tendinte de crestere sunt bazate mai mult pe contexte culturale. Iata o privire asupra a ceea ce se considera a fi principalele titluri pentru 2017.

1. O adevarata explozie a intregului domeniu al chirurgiei estetice

Chirurgia estetica si plastica este de asteptat sa fie cea mai mare piata emergenta pana in anul 2020. America de Nord si Europa vor domina piata mondiala a chirurgiei plastice din cauza cresterii populatiei varstnice si a acceptarii generale a procedurilor estetice. In Europa, tarile care detin ponderea majora a pietei chirurgiei estetice sunt Franta, Germania, Italia, Spania si Marea Britanie.

2. O atentie in crestere asupra transsexualilor

Din ce in ce mai multe persoane transsexuale au apelat la servicii de chirurgie estetica in 2016, ceea ce se asteapta sa se intample cu siguranta si in 2017. Abordarea veche de a aplica doar cate o procedura chirurgicala estetica s-a dovedit a fi incompleta, dupa cum s-a constatat, aplicarea de proceduri estetice combinate a dus la imbunatatirea mult mai evidenta a aspectului si atractivitatii acestor persoane.

3. Obraji bine conturati

Anul 2017 va aduce noi materiale de umplutura concepute pentru anumite zone ale fetei, unele dintre acestea existand deja: Juvederm Voluma pentru adaugarea de volum la partea de mijloc a fetei, in timp ce Juvederm Volbella si Restylane Lyft au ca target buzele. Au aparut produse chiar mai bine directionate, cum ar fi Refyne si Defyne Restylane pentru ridurile produse de zambet si ras. Cat despre produsele injectabile, exista deja trei neuromodulatori aprobati pe piata: Botox, Dysport si Xeomin. Se preconizeaza ca noile generatii de neuromodulatori vor dura chiar pana la 8 luni.

4. Adio cosuri si acnee

Pentru prima data in ultimii ani, acneea este abordata cu mai multe tratamente noi, aflate in stadiu avansat de atestare. Atunci cand acestea vor fi aprobate, ar putea insemna sfarsitul pentru cosuri si acnee asa cum le cunoastem in prezent. Gropitele din obraji insa, revin in trend. Pentru persoanele care isi doresc gropite in obraji atunci cand zambesc, exista o procedura estetica ce consta intr-o incizie in interiorul obrazului.

5. Sunt implanturile fesiere riscante pentru sanatate?

Implanturile fesiere, care si-au inceput faima in Brazilia au crescut in popularitate si in SUA, precum si in alte tari. Totusi, unele rapoarte privind accidente in timpul sau in urma acestei proceduri au mai atenuat entuziasmul, implicand o prudenta mai mare. Oricare ar fi verdictul, chirurgiei estetice ii revine rolul de a identifica tehnici care pot imbunatati siguranta acestei proceduri.

6. Faceti cunostinta cu femeia “Viagra”

Urmatoarea frontiera a procedurilor estetice este aceea de rejuvenarea vaginala. Pana acum a fost la mare cautare procedura chirurgicala de a reduce orice piele in plus, dar cu noi tratamente se vor imbunatati sensibilitatea, lubrifierea, si chiar se va reduce incontinenta urinara.

7. Noi intrebuintari ale Kybella

Cand Kybella a avut succes in cazul barbiilor duble, a devenit evident ca acest lucru a fost doar varful aisbergului. Aceste injectii cu rol de topire a grasimii pot avea, de asemenea, un rol in tratarea altor zone rezistente de grasime, inclusiv cea a genunchilor, a mijlocului spatelui si multe altele. Lipoamele (nodulii care se formeaza din cauza dezvoltarii excesive a unor celule de grasime) vor fi si ele pe lista in mod sigur.

Share this post