Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Tendinte si predictii in chirurgia estetica faciala

Ne asteptam ca interesul pentru proceduri cosmetice, atat chirurgicale cat si nonchirurgicale sa fie in continuare in ascensiune si in 2016, datorita imbunatatirii conditiilor economice, a cresterii gradului de constientizare a consumatorilor, precum si datorita cresterii nivelului de confort si siguranta a tratamentelor estetice. Iata ce mai putem anticipa pentru chirurgia estetica faciala in 2016:

Estomparea granitelor dintre chirurgia estetica si cea plastica

Granitele dintre chirurgia estetica si chirurgia reconstructiva plastica faciala se vor estompa din ce in ce. Astfel, cineva care apeleaza la o rinoplastie din motive functionale poate urmari, de asemenea, un beneficiu estetic, sau invers, persoanele care opteaza pentru procedura de corectie a formei nasului, pot avea ca scop si o respiratie mai usoara.

Combinatiile sunt mai eficiente

Combinarea a doua proceduri estetice are efecte mai bune decat aplicarea uneia singure, de exemplu, aplicarea de filere concomitent cu neurotoxine pentru a netezi ridurile, poate mari exponential beneficiile comparativ cu aplicarea unei proceduri estetice de sine statatoare.

Zambeste, esti pe Facebook

Tendinta catre selfie-uri se pastreaza si in 2016. Este in continua crestere numarul de persoane prezente in mediile de socializare, de la adolescenti pana la oameni mai in varsta, astfel oamenii sunt mult mai constienti de aspectul lor fizic si de impactul acestuia in cadrul acestor retele. Aceasta a dus la cresterea numarului de cereri pentru rinoplastie, rejuvenarea pleoapelor si gatului, remodelare faciala, precum si alte proceduri de chirurgie estetica faciala cu scopul imbunatatirii imaginii in mediile de socializare.

La varsta maturitatii

Cand vine vorba de varsta si aspect fizic, iata ca 60 este noul 40 si nimic nu-i opreste pe cei mai in varsta sa arate, sa se simta si sa actioneze precum cei tineri. Sunt tot mai frecvente cererile pentru interventii estetice faciale in randul femeilor si barbatilor cu varsta intre 50 si 60 de ani, in scopul de a arata mai tineri. Si cum tehnicile si procedurile estetice mai putin invazive continua sa evolueze, nu exista cu adevarat nici un maxim de varsta pentru aplicarea acestora. Un studiu recent arata ca, nici chiar octogenarii nu prezinta riscuri mai mari de complicatii dupa interventiile chirurgicale estetice, comparativ cu persoanele mai tinere.

Tineretea ochilor

Progresele chirurgiei estetice pentru reintinerirea zonei pleoapelor sunt uriase. Cand vine vorba de proceduri de intinerire, blefaroplastia ofera de multe ori cele mai bune rezultate. Operatia poate fi realizata intr-un centru de chirurgie estetica acreditat, cu anestezie locala de un medic estetician specialist. Aceasta poate scadea drastic numarul de ani vizibili pe chip, riscurile sunt minime, ca si efectele secundare si timpul de recuperare. Pentru pacientii care doresc sa evite o interventie chirurgicala, exista o multitudine de tratamente non-chirurgicale care pot fi, de asemenea, eficiente in acest domeniu.

Implanturile cu grasime proprie

Remodelarea faciala cu grasime proprie va continua sa fie practicata si 2016, datorita progresului tehnicilor de recoltare, precum si a rezultatelor fiabile, reproductibile, de asemenea cercetarile privind rolul celulelor stem in chirurgia estetica faciala sunt in continua dezvoltare.

Micile interventii estetice

Tot mai multi pacienti solicita mici trucuri care pot avea un impact mare asupra aspectului si stimei de sine per ansamblu. De exemplu, micsorarea lobului urechii, injectarea de filere in golurile fetei, cum ar fi tamplele si maxilarul, folosirea dispozitivelor speciale pentru eliminarea alunitelor si semnelor din nastere, ridicarea buzei superioare prin incizii ascunse sub nari, precum si liftinguri usoare, utilizand un material de sutura resorbabil pentru a ridica usor obrajii cazuti, sprancenele si pielea maxilarelor.

Share this post