Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Silicoane pret, brand, forma

Vom incerca sa va oferim mai multe informatii privind implanturile mamare cu silicon utilizate in chirurgia plastica.

In primul rand, oamenii sunt expusi in viata de zi cu zi la substanta numita silicon, aceasta regasindu-se in alimente (chiar si in lapte) si aparate pe care le utilizam zilnic.

Insa ca multe alte substante, siliconul se regaseste in grade diferite de puritate, cu niveluri diferite de risc.

Doctorul Marius Popescu utilizeaza doar implanturi Mentor (compania producatoare Mentor) care sunt liderii mondiali in domeniu. Aceste implanturi folosesc silicon medical si au fost aprobate de FDA. Implanturile cu silicon se folosesc in S.U.A. din 1962, si nu au existat studii care sa evidentieze corelarea acestora cu boli inflamatorii si nici cu cancerul.

Implantul cu silicon este folosit de majoritatea chirurgilor specializati in estetica de pe plan mondial si reprezinta cea mai buna alegere.

  • Dupa forma implantului exista doua optiuni:
    implant silicon rotund – poate fi cu profil scund (low profile) sau cu profil inalt (high profile). Implantul rotund scund (low profile) are forma rotunda si continut moale (daca nu se alege continutul high cohesiv) si „cade” cu tot continutul catre partea inferioara, nefiind reliefat in partea superioara. Acest implant este potrivit pentru femeile care isi doresc un san natural, plin si moale. In schimb implantul rotund inalt (high profile) este mai reliefat in partea superioara avand mai mult continut in aceasta parte. Implantul rotund high profile ofera un rezultat final spectaculos, un san rotund, plin si foarte vizibil.
  • implant silicon anatomic – (forma de lacrima) are un aspect mai natural, pentru ca urmeaza forma obisnuita a sanului. Acest implant ofera posibilitatea unor multiple alegeri si a potrivirii de la persoana la persoana. Constructia implantului seamana cu cel natural, mai ingust in partea superioara si mai lat in partea inferioara.

Implantul anatomic este mai scump decat cel rotung cu ~200 euro dar pacienta trebuie sa ia in considerare  in primul rand recomandarea doctorului chirurg pentru cea mai bune optiune in cazul ei particular, pentru un rezultat optim pentru sanul ei.

Silioane pret:

Share this post