Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Remodelarea corporala dupa nastere

Multe femei isi traiesc cu bucurie rolul de mama, acela de a avea prichindei care alearga prin casa chicotind si razand, umplandu-le inima de fericire. In timp ce etapa sarcinii nu este intotdeauna una tocmai roz, totusi ea reprezinta o experienta memorabila, mai ales dupa ce mamele isi tin bebelusul in brate. Intr-adevar, maternitatea poate schimba viata unei femei in diferite moduri. Desigur, nu este numai viata mamei cea care se schimba, ci si corpul ei. In cazul celor mai multe femei, aceste schimbari fizice se mentin chiar si dupa nasterea copilului. Daca doriti sa eliminati urmarile mai putin placute ale sarcinii, atunci puteti recurge cu succes la o refacere corporala din punct de vedere estetic, asa numita “makeover.

Primul pas catre transformarea dumneavoastra minunata

Nu este un secret faptul ca multe mame raman atragatoare si frumoase dupa ce au copii, cu ajutorul unui asemenea makeover. Deoarece aceasta procedura implica o serie de tratamente de remodelare corporala, pentru fiecare persoana in parte ea este unica. Tot ce trebuie sa faceti este sa consultati medicul chirurg estetician pentru a afla ce proceduri estetice sunt potrivite si necesare pentru obiectivele propuse. Diverse proceduri pot viza zone si probleme diferite ale corpului dumneavoastra, cum ar fi abdomenul, excesul de grasime, sau sanii lasati. Oricare ar fi problemele cu care va confruntati din punct de vedere estetic, exista proceduri care pot corecta fiecare defect. Iata care sunt procedurile estetice folosite cel mai adesea pentru remodelarea si rejuvenarea corporala dupa nastere:

  • Abdominoplastia, aceasta fiind cea mai populara procedura de chirurgie estetica folosita in aceste cazuri, deoarece nu numai ca aplatizeaza abdomenul, dar elimina vergeturile si intareste muschii abdominali. Se elimina astfel si excesul de piele, iar atunci cand este cuplata cu o liposuctie, puteti redobandi acea talie subtire pe care o aveati inainte de a naste un copil.
  • Marirea sanilor. Pentru sanii lasati, un lifting de san poate fi solutia salvatoare. Pentru sanii fara volum, o augmentare mamara este cea care le readuce dimensiunea dorita.
  • Filerele sau materialele de umplutura, folosite de obicei la nivelul fetei pentru redobandirea volumului acesteia

 

Aratati minunat din nou!

Daca doriti revenirea la formele avute inainte de nastere, puteti apela cu incredere la aceste proceduri de remodelare corporala. Nu numai ca va veti restabili aspectul estetic, dar va veti spori, ba chiar reinnoi increderea in sine si va veti completa si infrumuseta astfel experienta de a fi mama.

Share this post