Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Recomandari dupa operatia de marire a sanilor

Cele mai importante recomandari dupa operatia de marire a sanilor.

Dupa operatia de marire a sanilor, in perioada de recuperare, pacienta are un rol esential in asigurarea unor rezultate bune.

Calitatea tehnicii chirurgicale pe care un chirurg o foloseste are impact asupra limitarii disconfortului pacientului, scade posibilitatea complicatiilor intra si post operatorii precoce, asigura rezultatul imediat. Pentru rezultate bune pe termen lung respectarea indicatiilor in perioada de recuperare este deosebit de importanta.

Dr. Marius Popescu le recomanda pacientelor sa ia cateva masuri pentru a reduce disconfortul si riscul complicatiilor. Este foarte important ca dupa operatia de marirea sanilor sa beneficiati de multa odihna. Nu trebuie sa ridicati (nici macar copii mici), sa faceti curatenie, sa conduceti pana cand doctorul nu va spune ca va puteti relua activitatile mai sus mentionate, mai ales in cazul implantului submuscular. Contractia puternica a muschilor pectorali pot deplasa implantul in perioada de vindecare. Doctorul va poate prescrie antibiotice pentru a minimiza riscul infectiilor. Toate instructiunile privind antibioticile, medicatia pentru durere trebuie sa fie respectate cu atentie.

“Un rezultat bun pentru procedura de implanturi mamare este un efort de echipa” declara dr. Popescu. Responsabilitatea pentru o operatie de succes si fara complicatii revine medicului plastician, dar pacientul trebuie sa inteleaga care ii sunt responsabilitatile postoperatorii. Atentia la partea de recuperare pentru ca este cheia unei operatii de marire a sanilor cu un aspect frumos si natural de durata.

Dr Marius Popescu

Share this post