Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Operatia de implant mamar poate avea ca efect imbunatatirea vietii sexuale?

O operație de mărire sâni poate modifica fizicul unei femei, dar oare ii poate schimba si viata sexuala? Conform studiilor efectuate de diverse universitati de profil, raspunsul este da. Au fost intervievate doua grupuri de femei cu implanturi mamare, pentru a descoperi daca si cum vietile lor sexuale au fost afectate de interventia chirurgicala. Rezultatul a fost ca majoritatea au declarat ca viata lor sexuala s-a imbunatatit dupa procedura, nu doar prin mai mult sex, dar si prin experientele mult mai placute.

Potrivit datelor, 61% dintre femei au declarat ca au facut sex mai des dupa interventia chirurgicala de implant mamar. In plus, 70% dintre participante au declarat ca satisfactia lor sexuala a crescut, 28% remarcand ca, pe o scala de zece puncte, viata lor amoroasa s-a imbunatatit cu patru puncte.

Intr-un studiu separat, cercetatorii au analizat un grup de femei cu varsta intre 21 si 57 de ani care au suferit o interventie chirurgicala la san. Inainte de operatie, femeile au primit un chestionar in care au fost intrebate despre autoperceptii, inclusiv stima de sine si viata sexuala. Dupa operatie, pacientele au raportat o crestere de 78,6% a dorintei sexuale, o imbunatatire de 81% in excitare si de 57% in cresterea satisfactiei.

Cheia este increderea in sine. Femeile se simt cu siguranta mult mai increzatoare dupa procedura, si se vede cu usurinta cum cresterea increderii in sine duce la imbunatatiri si in alte domenii ale vietii lor. Doamnele care au recurs la implanturi silicoane sunt mai inclinate spre a fi mai fericite cu trupurile lor, ceea ce duce la o mai mare auto-perceptie. Aceasta incredere a crescut nu numai datorita satisfactiei femeilor de a se simti bine cu fizicul lor, dar si atentiei sporite primita de la persoanele din jurul lor. Medicii au avertizat insa, ca femeile nu ar trebui sa abuzeze de interventiile chirurgicale estetice doar pentru a-si stimula viata sexuala, stima de sine vine si din interior, nu numai din factorii externi.

Share this post