Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Mituri si realitati despre operatia de marire a sanilor

Mitul 1: Imi place rezultatul operatiei de marire a sanilor a prietenei mele. Daca ma duc la acelasi chirurg si aleg aceleasi implanturi, voi obtine un rezultat similar.

Realitate: Probabil nu aratati exact ca prietena dumneavoastra inainte de operatie, asa incat este normal sa nu aveti aceleasi rezultate neaparat. Oamenii sunt diferiti, sanii si tesuturile nu sunt la fel la femei si, prin urmare, interventia chirurgicala va fi, de asemenea, unica pentru fiecare. Exista multi factori care afecteaza rezultatele finale ale operatiei estetice de marire a sanilor, cum ar fi dimensiunea, starea pielii, precum si modul de plasare a implantului.

Mitul 2: Exista un singur „cel mai bun mod” de a realiza o marire a sanilor, un implant sau o incizie, mai bun decat toate celelalte.

Realitate: Daca ar exista un „cel mai bun” mod, atunci toate operatiie de marire a sanilor s-ar face la fel. Fiecare femeie are dorinte diferite, nevoi si tip de corp diferite, deci fiecare interventie chirurgicala estetica este diferita.

Mitul 3: Cand un san este mai mic decat celalalt, este necesar este un implant mai mare, pentru a se potrivi cu sanul mai mare.

Realitate: Raspunsul nu este atat de simplu. Nici corpul uman este perfect simetric, fiecare parte are diferente subtile. Si sanii sunt la fel. Atunci cand se incearca sa se puna prea mult intr-un loc prea mic, se creaza riscul de a aparea diferente semnificative de forma. Acestea sunt de multe ori mai mult vizibile decat o diferenta de dimensiune. Pentru a potrivi la fel ambii sani dupa o augmentare, un chirurg estetician va trebui sa ia in considerare atat a forma, cat si marimea sanilor. Amintiti-va, sanii nu se vor potrivi 100%, astfel ca este bine sa va feriti de orice medic care garanteaza acest lucru.

Mitul 4: Marirea sanilor este o operatie simpla, pe care orice chirurg estetician o poate realiza.

Realitate: Nici o interventie chirurgicala nu este o operatie simpla. In timp ce un chirurg estetician poate plasa fizic implanturi intr-un san, este nevoie de un chirurg estetician experimentat, cu ani de formare, pentru a obtine rezultate frumoase si de lunga durata.

Mitul 5: Cu cat mai mari vor fi sanii, cu atat mai bine.

Realitate: Este foarte important pentru a obtine ceea ce va propuneti, atunci cand este vorba de o augmentare mamara, sa ascultati sfaturile chirurgului estetician. Implanturile mamare mult prea mari o data cu trecerea timpului au mai multe sanse de a necesita interventii chirurgicale ulterioare. Varsta, tipul de corp, tesuturile, sunt factori ce influenteaza rezultatele pe termen lung ale implanturilor silicoane.

Mitul 6: Implanturile mamare vor dura toata viata.

Realitate: Nici un dispozitiv medical nu este de asteptat sa dureze o viata. Chiar daca implanturile de astazi sunt realizate din materiale din ce in ce mai performante, ele sunt inca un dispozitiv creat de om. Implanturile mamare sunt menite sa dureze mai multi ani de acum incolo, dar nu neaparat o viata. Este posibil sa aveti nevoie de o revizuire a implanturilor mamare in viitor.

Mitul 7: Implanturile mamare nu ar trebui sa fie plasate deasupra muschiului.

Realitate: Chirurgul estetician este in masura sa determine cel mai bun plasament pentru ca fiecare pacient este unic. Exista mai multi factori care se vor lua in considerare atunci cand se ia decizia de plasare a implanturilor.

Mitul 8: Cea mai importanta decizie este locul unde va fi amplasata cicatricea.

Realitate: In timp ce cicatricea este una dintre preocuparile de dinaintea interventiei chirurgicale, se dovedeste ca nu este un motiv chiar atat de mare de ingrijorare. Cu un bun management post-operatoriu al cicatricei, ea va fi usor de mascat.

Share this post