Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Mezoterapia sau cum sa scapi de celulita pentru totdeauna

Avem in fata o multime de probleme pe toate planurile de zi cu zi, iar daca ne referim doar la aspectele estetice, probabil, cele mai frustrante si stresante sunt ridurile, supra-greutatea si celulita. Cand vine vorba de celulita, industria cosmetica nu sta cu mainile in san si ne da tot felul de alternative care ne pot ajuta sa luptam impotriva aspectului de coaja de portocala al pielii.

  • Mezoterapia – o tehnica non-chirurgicala, non invaziva.

Pentru cei carora liposuctia li se pare „prea mult”, acesta este raspunsul. Prin injectare de  extracte homeopatice si vitamine, de asemenea, plante naturale, in mezoderm sau stratul mijlociu al pielii, mezoterapia ofera vindecare sau tratament de corectie pentru o anumita zona a corpului sau fata. Ea este o metoda de terapie non invaziva care consta in injectarea de substante homeopatice sub piele (vitamine, aminoacizi si enzime), concepute pentru a distruge celulele de grasime care formeaza aspectul a ceea ce numim celulita.

  • La ce sa ne asteptam de la mezoterapie?

Cu ajutorul mezoterapiei, circulatia sanguina este imbunatatita, se produce drenaj limfatic si se dizolva tesutul adipos. Procedura este simpla, dar poate fi executata numai de catre medici specialisti cu experienta in aceasta procedura, persoane care vor utiliza substantele de care pielea are nevoie in doze corecte, in functie de gravitatea celulitei dumneavoastra. Medicul va folosi o seringa speciala, cu un ac foarte fin, care este foarte usor inserat sub piele.

Sunt necesare 4 – 10 sedinte, fiecare dureaza aproximativ 45 de minute si se fac la intervale de 1 – 2 saptamani. Daca va intrebati cand vor aparea primele efecte, trebuie sa stiti ca reducerea aspectului celulitei se observa dupa prima sedinta de mezoterapie. Deci, continuati-va sedintele! Nu se vor aplica bandaje, se vor evita baile fierbinti si hainele mulate, nu se va practica sport doua zile de la injectare. Pot aparea vanatai, dureri locale sau mancarime, dar de intensitate redusa si de scurta durata.

Concluzia: este util sa se ia in considerare mezoterapia ca o modalitate de a scapa de celulita si de a ne recapata increderea in propria feminitate.

Share this post