Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Mezoterapia pentru fata si corp

  •  Mezoterapia pentru fata

Numeroase studii stiintifice au demonstrat ca amestecul unor acizi cu acidul hialuronic reprezinta o baza fundamentala a procesului de biorevitalizare a pielii. Astfel, se poate incepe recuperarea functiilor vitale ale pielii, pas important in tratamentul antiimbatranire. Aminoacizii esentiali in acest proces sunt: glicina, L-rolina, L-lizina si L-leucina. Ultimii trei sunt definiti ca aminoacizi esentiali, deoarece organismul nu este capabil sa-i sintetizeze in nici un fel si trebuie primiti din exterior.

Unirea acestor patru aminoacizi cu acidul hialuronic constituie Jalupro si Jalupro-HMW.

Aceste doua produse sunt capabile sa imbunatateasca tonusul, luminozitatea si supletea pielii. In plus, s-a demonstrat ca asigura multiplicarea fibroblastelor, stimularea neo-colagenezei si reduc viteza de degradare a colagenului.

Jalupro este indicat la pacientii cu pielea atona, trecuta, la prevenirea si reducerea lasarii pielii, reducerea ridurilor, imbunatatirea aspectului cicatricelor si vergeturilor. Se recomanda o sedinta pe saptamana, timp de sase saptamani.

Jalupro – HMW este indicat mai mult la pacientii cu pielea marcata de riduri adanci pe fata, pe gat si decolteu. Protocoalele de lucru prevad o infiltratie la doua saptamani, fiind nevoie de 3-4 saptamani pentru a se vedea rezultatele.

  •  Mezoterapia pentru corp

Mezoterapia este o procedura utilizata pentru pierderea in greutate si modelare corporala, pentru a reduce si elimina pungile de grasime nedorite specifice. Mezoterapia vizeaza receptorii de celule de grasime care produc lipogeneza (productia de grasimi) si lipoliza (distrugerea grasimilor). Receptorii care descompun grasimi sunt cunoscuti ca receptori beta, cei care creeaza grasimi sunt receptori alfa. Receptorii alfa sunt stimulati pentru a produce grasimi atunci cand se ingera alimente care contin carbohidrati, grasimi, aminoacizi, hormoni sau alcool.

Atat la barbati, cat si la femei, raportul de receptori alfa si beta este, In general 1:1 – deasupra taliei. Mai jos de talie, femeile au aproximativ 6-8 receptori alfa pentru fiecare receptor beta. Acesta este principalul motiv pentru femeile au probleme cu pierderea de grasime in abdomen, fese si coapse: corpurile lor sunt concepute pentru a pastra grasime in aceste zone.

Un istoric medical si examenul fizic sunt necesare, inainte de mezoterapia pentru pierderea in greutate si modelare corporala. Bazat pe cerintele individuale, medicul selecteaza o formula constand din mai multe medicamente care blocheaza receptorii alfa si stimuleaza receptorii beta. Odata aplicata mezoterapia, formula se difuzeaza incet in grasime si o dizolva. Tratamentele de mezoterapie pentru modelare corporala cerute variaza de la persoana la persoana.

Share this post