Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Despre lipoliza anticelulitica

Se poate pierde in greutate in urma procedurii de lipoliza?

Terapia nu este conceputa ca fiind un mijloc de reducere a greutatii, dar este o modalitate de a scapa de depozite nedorite localizate de grasime, de exemplu, barbia dubla, grasimea de pe coapse, abdomen si partea superioara a bratelor.

Care regiuni ale corpului sunt mai potrivite pentru lipoliza?

Lipoliza este mai potrivita pentru zonele de grasime moale de pe burta, fata, interiorul coapselor, spate si solduri. Terapia prin lipoliza are rezultate foarte bune si in reducerea si combaterea celulitei.

Sunt depozitele de grasime tratate prin lipoliza eliminate permanent? Cat timp dureaza rezultatele?

In conformitate cu stadiul actual al cunostintelor, celule adipoase, care au fost odata dizolvate, nu se mai refac. Acest lucru inseamna ca depozitele de grasime in cauza sunt eliminate permanent. Cu conditia ca greutatea sa ramana neschimbata, rezultatele tratamentului prin lipoliza ar trebui sa ramana constante.

Care sunt avantajele lipolizei?

Lipoliza realizeaza o reducere permanenta a depozitelor de grasime, mai ales in acele locuri care nu pot fi vizate in mod special de dieta sau sport. Tratamentul este bland, fara durere, cu riscuri reduse, si nu ia mult timp. De asemenea, capacitatea de munca nu este afectata, cu exceptia, poate, in cazul tratamentului facial, si aceasta pe o perioada de timp nu foarte mare.

Cum pot decide daca mi se potriveste mai bine lipoliza sau liposuctia?

Pentru o lunga perioada de timp, liposuctia a fost singurul mijloc de eliminare a acumularilor nedorite de grasime. Dar, cu ajutorul procedurii de lipoliza, a devenit acum posibila eliminarea depozitelor de grasime cu interventie si stres minime pentru organism. Principala diferenta este ca lipoliza este o metoda nonchirurgicala de tratament, in timp ce liposuctia implica o procedura chirurgicala. Prin liposuctie grasimea dispare aproape imediat. Lipoliza permite o schimbare mai lenta a conturului corpului, permitand, de asemenea, pacientilor sa se adapteze treptat la schimbarea aspectului lor pe o perioada de mai multe luni. Lipoliza este, de asemenea, o metoda ideala de tratament dupa liposuctie, pentru a indeparta orice tesut gras ramas si pentru a permite intinderea pielii in zona tratata.

Cate tratamente sunt necesare?

De regula, sunt necesare 2-4 tratamente, la intervale de 8 saptamani.

Este tratamentul prin lipoliza dureros?

Pentru ca in tesutul subcutanat exista putine fibre nervoase, injectiile nu sunt dureroase. Pacientii simt doar o usoara intepatura initiala si, pentru primele 2 ore, o usoara senzatie de mancarime si de arsura. Doar 4% dintre toti pacientii au nevoie de tratament medicamentos impotriva durerii, si doar in prima noapte dupa tratament.

Ce riscuri implica procedura estetica de lipoliza?

Imediat dupa tratament, pot aparea o usoara tumefiere si sensibilitate la presiune, precum si inrosire si / sau mancarime care pot continua pana la 2 – 4 zile. Masajul, vizita la sauna, precum si sportul si eforturile fizice ar trebui evitate pentru aproximativ 3 zile. In cazuri rare, pot aparea hematoame, adica vanatai, dar acestea dispar de la sine dupa 2-6 saptamani. In general, terapia poate fi considerata una cu putine efecte secundare. Prin urmare, nu prezinta riscuri in cazul in care starea de sanatate individuala si orice restrictii au fost clarificate si luate in considerare in prealabil.

In ce caz tratamentul prin lipoliza nu este recomandat?

Tratamentul estetic prin lipoliza nu este potrivit si nu poate fi aplicat adolescentilor si copiilor, femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza, pacientilor cu boli grave, unele rare. In urma unei consultatii individuale, la cabinetul dr. Marius Popescu va vom da toate detaliile cu privire la tratamentul prin lipoliza, atat la modul general, dar mai ales cu privire la aplicarea acestuia in cazul dumneavoastra.

Share this post