Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

De ce tot mai multi barbati apeleaza la chirurgia plastica?

Fiecare pacient are propriile sale motive personale pentru a recurge la operatii estetice, dar exista anumite tendinte generale pe care chirurgii esteticieni le remarca la pacientii lor. Iata cateva dintre motivele pentru care barbatii apeleaza la chirurgia plastica:

  •  Pentru a fi mai competitivi

Nimeni nu poate nega faptul ca aspectul exterior poate juca un rol major in viata profesionala. Cum in zilele noastre competitia pentru gasirea unui job cat mai bun este mare, este binevenit sa aratati mai tanar cu cativa ani, cu ajutorul unui lifting facial, a unei rinoplastii sau cu remodelarea urechilor. Inaintea unui interviu puteti apela la tratament de rejuvenare faciala cu Jalupro, cocktailul tineretii. Astfel, un candidat cu o anumita varsta si experienta, dar cu un aspect mai tineresc, poate avea sanse vizibil mai mari in a-si gasi sau schimba locul de munca cu unul mai bun.

  • Un succes mai mare in viata sentimentala

Scopul imbunatatirii aspectului exterior nu este numai acela de a obtine un avantaj la locul de munca. Femeile moderne isi doresc barbati care fac eforturi sa arate bine, sa aiba un aspect exterior placut, fie ca recurg la injectii cu botox sau la mezoterapie faciala. Socializarea online inseamna, de asemenea, ca poza de profil trebuie sa arate bine, ceea ce inseamna trasaturi definite si caracteristici fizice simetrice.

  •  Sotii puternice, realizate din punct de vedere profesional si social

Mult mai multe femei decat barbati recurg la operatiile de chirurgie plastica. Barbatii care observa efectele chirurgiei estetice asupra sotiilor, cum acestea pot scapa prin liposuctie de pernutele nedorite de grasime, cum pot atenua ridurile de expresie, sau altele asemenea, pot fi inspirati sa ia masuri similare ei insisi. Astfel, din ce in ce mai multe cupluri vin la cabinetul medicului chirurg estetician pentru a efectua tratamente cosmetice impreuna, pentru a beneficia amandoi de rezultatele chirurgiei estetice moderne.

  • Un tata mai dragut

Sarcina si maternitatea isi pun amprenta pe corpul femeilor, dar barbatii sufera, de asemenea, consecinte fizice atunci cand devin tati si pe parcurs ce-si asuma acest rol. Timpul disponibil pentru a frecventa o sala de sport, de a se relaxa sau deconecta, este acum mult mai redus, iar paternitatea implica mai mult stres si mai putin somn. Toti acesti factori pot face un barbat sa arate de o varsta mai inaintata decat este in realitate, motiv pentru care unii tati cauta ajutor si solutii la un cabinet de chirurgie estetica.

Share this post