Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Chirurgia asimetriilor si deformarilor de sani

Sanii femeilor pot fi diferiti intre ei ca dimensiune si forma. Diferente mici intre marimea sanilor sunt frecvente in randul femeilor, dar exista cazuri in care diferentele intre sani sunt evidente. Chiar si pozitia mamelonului poate fi diferita pe fiecare san. Chirurgia asimetriilor de sani implica corectarea dimensiunii, formei sanului, sau a pozitiei si marimii mamelonului.

Un mare succes il au interventiile chirurgicale care implica corectarea diferentelor de dimensiuni ale sanilor. Daca atat forma cat si marimea sanilor trebuie corectate, atunci operatia este ceva mai dificila, deoarece chirurgul estetician trebuie sa utilizeze proceduri diferite pentru fiecare san.

Operatia este recomandata in cazul in care un san este mai mare decat celalalt cu marimea unui numar de cupa. In cazul in care diferenta este mai mica de o marime de cupa, o interventie chirurgicala nu este de obicei recomandata. Simetria perfecta este practic imposibil de obtinut. Statistic vorbind, interventiile chirurgicale pentru corectarea asimetriilor de san au aproximativ nouazeci la suta rata de succes. Chirurgia asimetriilor de de dimensiune ale sanilor poate include augmentarea unuia sau a ambilor sani, micsorarea unuia sau ambilor sani, sau augmentarea unui san si reducerea dimensiunilor de celalalt san. Si un lifting de san poate fi efectuat in timpul interventiei chirurgicale de asimetrie de san.

Ce sunt sanii tuberosi ? Sanii tuberosi au o baza ingusta si un pol inferior nedezvoltat, seamana cu un tub. Sanii tuberosi pot fi corectati cu interventii chirurgicale estetice, li se poate da o forma mai rotunjita si mai placuta.

Riscurile acestui tip de interventii sunt cele obisnuite: reactie neplacuta la anestezie, sangerare excesiva, amorteala mameloanelor, uneori hematoame, contractura capsulara, foarte rar, in conditii corecte de desfasurare, infectie. Vanataile apar frecvent, insa ele sunt absolut trecatoare, se vindeca fara probleme. Uneori este nevoie de mai multe interventii chirurgicale pentru a corecta asimetria sanilor.

Sfaturi de urmat acasa dupa interventia de corectare a asimetriilor de san:

Veti simti oboseala in primele doua-trei zile, dupa o interventie chirurgicala de corectare a asimetriei de san. Va trebui sa luati medicamentele recomandate de medic pentru durere si va trebui sa va odihniti foarte mult. Evitati ridicarea sau transportarea oricaror obiecte grele timp de doua saptamani. De asemenea, este indicata abtinerea de la relatii sexuale timp de o saptamana, deoarece excitatia poate provoca vasodilatatia sanilor si intinderea inciziilor periareolare. Puteti reveni la locul de munca dupa o saptamana, in cazul in care munca respectiva nu implica nici o activitate fizica obositoare. In cazul in care locul de munca necesita o activitate fizica, atunci va trebui sa mai asteptati inca doua saptamani inainte de a relua lucrul. Recuperarea deplina poate dura pana la o luna si jumatate, iar vindecarea cicatricelor poate dura pana la opt luni. Corectia chirurgicala a asimetriei de sani este efectuata in scopul de a corecta marimea, forma sanilor, si pozitia mamelonului. Va trebui sa va consultati cu medicul dumneavoastra estetician pentru a afla daca sunteti sau nu sunteti un candidat pentru o astfel de procedura. Unii din principalii factori care vor fi luati in considerare sunt varsta, sanatatea, precum si asteptarile dumneavoastra. Dupa operatia de corectare a asimetriei de san se vor obtine: un echilibru imbunatatit in marimea si forma sanilor, imbracamintea care se va potrivi in mod egal pe piept, un sentiment de confort imbunatatit, precum si cresterea increderii in sine.

Share this post