Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Au implanturile mamare sens pentru femeile atletice?

Doar pentru ca o femeie este puternica sau are o constitutie atletica, nu inseamna ca forta ei fizica trebuie sa fie mai importanta decat feminitatea ei.

O parte din ceea ce ne motiveaza sa fim in forma, este dorinta de a arata cel mai bine, iar unora dintre voi, doamnelor, care muncesc din greu pentru aceasta forma fizica, s-ar putea sa va displaca sa fiti considerata mai „masculina” decat o femeie tipica. Și in timp ce exercitiile fizice si dieta ne ajuta pana la un punct, exista unele forme care, pur si simplu, nu se pot obține pe cont propriu și pentru care exista soluții chirurgicale.
O operație de mărire sâni ar putea parea exagerata pentru femeile in forma sau foarte active. Dar, in același timp, sportivele ar trebui sa nu excluda ideea de a apela la chirurgia plastica. Daca doriți ca sanii sa se potriveasca cu restul corpului modelat, atunci acest lucru este posibil. In timp ce sportivele cu pieptul plat sunt cu siguranta un stereotip, exista o mulțime de modele feminine in sporturile profesioniste. Venus și Serena Williams sunt femei voluptuoase si le sta bine, așa cum sunt jucatoarea de golf Natalie Bulbis și patinatorea Anna Semenovich.

Share this post