Str. Ghita Padureanu, nr. 5, Bucuresti0040 723 23 55 77 Luni - Joi: 09:00 - 19:00; Vineri - 09:00 - 15:00
Noutati

Abdominoplastia – bine de stiut

Cand o dieta sanatoasa si exercitiile fizice regulate nu au ca rezultat abdomenul suplu si tonifiat dorit, atunci operatia de abdominoplastie ar putea fi solutia obtinerii unei siluete elegante. Prin abdominoplastie se elimina excesul de grasime si de piele si se restabileste tonusul muschilor abdominali.

Noi incurajam pacientii nostri sa se informeze cat mai mult despre procedurile estetice si plastice, si daca aveti ca scop obtinerea unui abdomen suplu si tonifiat, iata cinci lucruri importante de stiut:

1. Nu exista doar o singura procedura de abdominoplastie. Mini abdominoplastia se concentreaza pe partea inferioara a abdomenului, cu scopul de a elimina surplusul de piele din aceasta zona. Prin procedura standard se indeparteaza excesul de piele si strang muschii care stau la baza, in timp ce abdominoplastia extinsa vizeaza intregul trunchi inferior. Chirurgul plastician va poate ajuta sa decideti care procedura va este mai potrivita pentru a va atinge obiectivele.

2. Recuperarea dupa operatia de abdominoplastie dureaza mai multe saptamani. Abdominoplastia este o procedura destul de extinsa, care necesita mai mult timp de recuperare decat alte interventii chirurgicale estetice, foarte probabil pana la trei saptamani. In functie de gradul de complexitate a operatiei, ati putea avea nevoie de repaos la domiciliu pana la cinci zile. Veti lua analgezice pentru o vreme si va trebui sa va odihniti pentru a permite organismului dumneavoastra sa se recupereze.

3. Abdominoplastia nu este o metoda de pierdere in greutate. Ar fi indicat sa slabiti (daca este cazul, bineinteles) inainte de operatia de abdominoplastie. Daca ati scapat deja de mai multe kilograme care erau in plus, felicitari, ati reusit un lucru foarte bun! In acest caz, ar trebui sa amanati operatia de abdominoplastie macar timp de sase luni, pentru a fi sigura ca greutatea dumneavoastra s-a stabilizat.

4. O veste excelenta este ca rezultatele operatiei de abdominoplastie sunt permanente din punct de vedere tehnic. Dar, pentru a mentine rezultatele optime un timp indelungat, ar trebui sa evitati fluctuatiile mari in greutate. Un raport din ianuarie 2013 al Societatii Americane a Chirurgilor Plastici a aratat ca majoritatea persoanelor dintr-un studiu post-abdominoplastie au avut dupa aceasta procedura pierderi in greutate de lunga durata.

5. Abdominoplastia este potrivita si pentru barbati. Aceasta operatie estetica este des intalnita la femeile care au avut mai multe sarcini, precum si la cele care au pierdut semnificativ in greutate. Barbatii pot avea si ei, de asemenea, probleme cu muschii lasati si cu piele in exces in zona abdominala, probleme ce nu se remediaza intotdeauna in totalitate prin dieta si exercitii fizice.

Exista multe beneficii ale operatiei de abdominoplastie: veti avea muschii abdominali mai supli, hainele vi se vor potrivi mai bine, va veti simti foarte bine cu o silueta mai supla. Abdominoplastia este un cadou minunat pe care vi-l puteti oferi dupa ce v-ati atins obiectivele de pierdere in greutate. Va asteptam la cabinetul dr. Marius Popescu pentru o consultatie si o evaluare de specialitate.

Share this post