Taking too long? Close loading screen.

Termeni si conditii

PRECIZARI LEGALE IMPORTANTE, 1 decembrie 2011

INAINTE DE A UTILIZA ACEASTA PAGINA DE INTERNET, VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ACESTE PRECIZARI. ELE REGLEMENTEAZA UTILIZAREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A PAGINII SI A TUTUROR MATERIALELOR INFORMATIVE DIN EA. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ELE, VA RUGAM SA NU VIZITATI ACEST SITE.

Generalitati
Aceste pagini de Internet, care pot fi accesate pe adresa www.estetico.ro, apartin Cabinetului Medical Individual Dr. Popescu Marius, Chirurgie Plastica – Microchirurgie Reconstructiva (excluzand paginile externe la care face referire), cabinet medical infiintat in Romania. La toate problemele care vor aparea legate de utilizarea si continutul acestei pagini de Internet, se va aplica legislatia din Romania. Sunteti de asemenea de acord cu si prin prezenta, sa va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

Domeniu de aplicare
Aceaste pagini de Internet sint concepute doar pentru persoane cu resedinta in Romania, iar informatiile referitoare la servicii si promotii sunt aplicabile doar acestei tari, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile.

Dreptul de autor
Drept de autor © Cabinet Medical Individual Dr. Popescu Marius, Chirurgie Plastica – Microchirurgie Reconstructiva. Toate drepturile rezervate. Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile, software-ul si alte materiale din aceasta pagina de Internet sunt in proprietatea Cabinet Medical Individual Dr. Marius Popescu.

Aveti permisiunea de a parcurge aceasta pagina de Internet si de a reproduce extracte prin tiparire, descarcare pe un hard-disk, si distribuire la altii, insa in toate cazurile doar pentru scopuri informationale si cu conditia ca in toate aceste reproduceri sa apara anuntul referitor la dreptul de autor mentionat mai sus. Nici o reproducere sau parte a paginii de Internet nu poate fi vanduta sau distribuita pentru castig comercial si nici nu poate fi modificata sau incorporata in nici o alta lucrare sau publicatie, indiferent daca sunt pe hartie sau in format electronic, si nici nu pot fi transmise catre nici o alta pagina de Internet. Nu se acorda nici o alta licenta sau drept.

Marci inregistrate
Marca inregistrata “estetico” este in proprietatea Dr. Popescu Marius si nu poate fi reprodusa sau utilizata de catre o alta entitate.

Disponibilitatea Serviciilor
Referirea la orice serviciu in aceasta pagina de Internet nu constituie o oferta de a vinde sau de a furniza acel produs sau serviciu. Inainte de a beneficia de acel serviciu, trebuie cercetate recomandarile specifice privind disponibilitatea si adecvarea unui serviciu.

Continut
Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru nici un scop anume si nu se da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini de Internet, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, si fara preaviz.

Pagini Conexe – Linkurile catre alte site-uri
Site-ul poate include linkuri catre alte site-uri care au informatii care sunt relevante pentru domeniul site-ului. Cabinetul nu poate fi tinut responsabil pentru continutul acelor site-uri. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina de Internet, va puteti intoarce la aceasta pagina de Internet tastand pe sageata “backwards”, sau introducand adresa www.estetico.ro.