Noua tendinta in chirurgia estetica a sanilor: implanturi mamare mai mici decat pana acum

12 Septembrie 2016

Despre implanturile mamare se spunea pana acum: “Sa fie cat se poate de mari!”. Insa tendinta este ca acestea sa nu mai fie chiar atat de mari, ci ceva mai potrivite. Atunci cand numarul operatiilor de marire a sanilor a inceput sa ia amploare, femeile au optat pentru implanturi mari, cu un impact major in aspectul lor fizic. In prezent insa, femeile isi doresc un aspect mai natural pentru sani, chiar daca apeleaza la chirurgia estetica. Aspectul exagerat al sanilor nu mai este agreat, este preferat un aspect mai natural, care te face sa te simti si sa arati mai sigura pe sine.

Astfel, apare si o noua perspectiva asupra dimensiunii sanilor. Dimensiunea ideala a cupei este deja foarte subiectiva, iar marimile la sutiene nu sunt standardizate printre producatorii acestora. Femeile doresc implanturi mamare pentru rezultate satisfacatoare, dar in acelasi timp si proportionale, iar dimensiunile ceva mai moderate ale implanturilor cu silicon au o probabilitate mai mare de atingere a acestor obiective.

Ca urmare, noua tendinta in chirurgia estetica a sanilor este a implanturilor mamare mai potrivite ca marime, cu un efect estetic cat mai natural. Femeile care se gandesc la infrumusetare prin marirea sanilor au posibilitatea de a alege dintr-o mare varietate de dimensiuni de implant mamar. Un aspect mai natural poate fi obtinut prin implanturi mamare mai moderate, care sa insemne o crestere numai pana la urmatoarea dimensiune, mentinand un aspect mai potrivit si mai natural. In timp ce aceasta tendinta a devenit din ce in ce mai mai populara, vor exista in continuare persoane care, optand pentru un implant mai mic, au apoi regretul ca nu au mers ceva mai departe. Deci, care este marimea potrivita pentru implanturile mamare cu silicon? Este cu adevarat o alegere personala si fiecare are propria sa opinie. Implanturile cu silicon se prezinta ca dimensiuni intr-un interval de la 100 centimetri cubi, pana la 800 centimetri cubi.

Decizia asupra marimii poate fi luata pe baza mai multor factori, cum ar fi forma si dimensiunea actuala a sanilor, tipul de corp pe care il aveti, precum si aspectul pe care incercati sa-l obtineti. Pacientii cu cel mai inalt nivel de satisfactie fata de rezultatele postoperatorii sunt de obicei femeile cu asteptari realiste, care doresc sa-si imbunatateasca aspectul pentru ele insele, nu neaparat pentru cei din jur. Femeile care opteaza pentru implanturi prea mari pot regreta uneori decizia luata si pot fi nevoite sa apeleze la mai multe interventii chirurgicale in viitor, pentru a-si schimba dimensiunea sanilor fata de ceea ce au dorit la inceput. Femeile care doresc un aspect mai natural si mai tineresc al sanilor iau in considerare un implant mai potrivit. Acesta este ideal pentru a arata bine, atat in imbracamintea de zi cu zi, cat si in costumul de baie, fara a avea un aspect ostentativ si fara a lasa impresia interventiei prin chirurgia estetica. De asemenea, se poate restabili volumul de san pierdut in urma alaptarii, a sarcinii, redand sanilor conturul si dimensiunile originale. In afara de aspectele descrise mai sus ale aceastei noi tendinte, exista si alte avantaje: nefiind atat de evidente, aceste implanturi sunt ideale pentru cine cauta o schimbare in bine, fara a atrage o atentie nedorita sau observatii din partea familiei, prietenilor sau colegilor, sunt mai putin deranjante decat cele mai mari, care pot modifica usor activitatile de zi cu zi sau in alegerea imbracamintei. De asemenea, femeile mai atletice isi pot continua mai bine stilul de viata activ si sportiv.

Ca principal dezavantaj al implanturilor mai mici, este faptul ca uneori pacientii regreta ca nu au ales dimensiuni mai mari. Acest lucru se rezolva printr-o noua interventie chirurgicala de marire a sanilor.

Powered by Web Agency